het fijne gevoel
door de nacht
van je huid tegen mij aan
heerlijk zo te slapen
samen met jou
jij mijn vriendin
voor mij een pracht
je bent een heerlijke griet
en alles gaat steeds beter
zoals je ziet
het wqas een rare tijd
maar ik kom erdoor mijn lieve meid
heb zoveel steun van jou gekregen
want ik was zo bleu
alle dingen weer op kunnen pakken
kom vast nog wel hindernissen tegen
een scheiding is uit een gat komen
maar geeft niet als je gevangen zat
krijgt er zoveel voor terug
ja mijn heerlijke dromen