Je grootouders zijn mensen die er voor je zijn ten alle tijden
Mensen die van je houden niet om wat je doet , maar om wie je bent
Die zo en zo wel van je houden
In een wereld waar liefde niet meer dan een woord is heb je dat soort mensen nodig
Mensen die achter je staan ondanks alles
Mensen voor wie je niet hoeft te bewijzen wat je bent, wie je bent en waarom je dat bent
Mensen waar je niet zonder kan
Maar ik zal moeten
Ik zal verder moeten zonder
Grootvader worden kan iedereen , maar opa zijn is een groot gegeven
Ik had grootouders waar van ik kon zeggen zij hebben dat grote gegeven verdiend
Ik kan zeggen dat ik die grootouders had
Ik kan zeggen dat ik tegen mijn grootouders opkeek
Ik kan zeggen dat ik van ze hield.
Dingen die vanzelfsprekend zijn voor een kleinkind
Maar ik denk dat ik met dank kan spreken over de grootouders die ik had
Ik kan zeggen dat elke dag dat ik aan ze terug denk mijn hart opnieuw breekt
Mijn verdriet klinkt door
In alles wat ik doe
Omdat ik zoveel van ze hield
Omdat ik zo tegen ze opkeek
Omdat ik zo veel respect voor ze had
Omdat ik niet kan leven in een wereld zon hen...
Voor altijd in mijn hart
Liefs