Ze zijn nu al vijftig jaar getrouwd,
Voor een feestje zijn ze niet te oud,
Daarom hebben wij nu een feest,
Zo’n groot feest is er nog nooit geweest!
Vijftig jaar, alweer bij elkaar,
Vijftig jaar het is raar maar waar,
Lieve oma staat altijd voor ons klaar
Maar oma, is dat soms niet te zwaar?
Liefde, troost, een knuffeltje erbij,
U bent echt de liefste oma voor mij
Oma ging altijd met ons zwemmen,
In het begin was het even wennen
Daarom had ze altijd een snoepje bij om
ons te verwennen.
Lieve oma, lieve, lieve oma!
Lieve oma, gefeliciteerd!
Lieve opa is echt onze beste vriend,
Een kus en een knuffel dat heeft hij echt verdiend,
Lasagne, spaghetti en risotto bereiden
Z’n plagen over de liefde kan hij niet vermijden.
Lieve opa, lieve, lieve opa!
Lieve opa, gefeliciteerd!
We tonen het niet altijd even hard
Maar je moet weten dat jullie altijd blijven
in ons hart.
We vieren feest daar is een reden voor,
We eten en drinken er maar op door,
We hopen dat er nog meer jaren komen,
Laten we daarover dromen!
Lieve oma, lieve opa!
Lieve schatten, gefeliciteerd