je kwam, je ging
je leven was een korte vlucht
maar je leven kwam in het geding,
je verliet ons met een zucht
je was een engel, een warm hart, een verborgen kracht
je was uniek, in je volle aanwezigheid, waar je ook kwam
je bestaan hier was gewild, doordacht
maar het was god die zijn engel tot zich nam
Velen zullen je herinneren, als je dat maar wist
zelfs degenen die je maar even zagen
je hebt een onwisbare indruk gemaakt, je word gemist
jouw afwezigheid moeten wij nu dragen.
Het leven kan soms wreed zijn,
Kitty, je moest je leven nog leiden,
Afscheid was nog nooit zo moeilijk,doet zo'n pijn
We zullen de gelukkige herinneringen aan jouw wijden.
-----------------------------------------------------
Meisje, tot ziens maar geen vaarwel.
Jouw vroege dood is onbegrijpelijk.
Je bent een herrinnering voor het leven.
Ter nagedachtenis van Kitty Pauwels + 23/09/2006 (23 jaar)