ik weet niet wat ik moet doen,
jij bent mij engel!
ik kan je nie genoeg bedanken vo wa
da je gedaan hebt vo mij, ik heb een goed gevoel als
ik bij jou ben mss een beetje raar ma ik
kan er nx aan doen!
als ik jou zie klopt mij hartje alleen maar vo
jou! ik hoop da je het kan aanvaarden!
ge zijt en blijft mijn scheetje!