Sorry maar ik laat je gaan.
het gevecht is nu over,
Nu is het klaar.
Dit alles is te vaak gebeurt,
we blijven hangen in die sleur.
Steeds weer de dezelfde woorden,
dezelfde daden.
Het blijft zich steeds maar weer herhalen.
De emoties lopen te hoog op,
en daarom zeg ik nu stop!
Dit gaat te ver,
dit gaat niet goed,
zo werkt een relatie hebben samen niet.
Het brengt ons allebei alleen maar verdriet...
Maar genoeg nu dit zielige gedoe,
het is gebeurt,
ik heb het gedaan.
Ik kon mijn hande niet thuis houden...
het spijt me oprecht,
Dit zet ik niet zomaar weer recht.
We zijn allebei gruwelijk de fout ingegaan.
En daarom zeg ik nu ik laat je los,
we verdienen allebei beter.
We hebben er in ieder geval recht op om gelukkig te zijn,
zonder verdriet en pijn.
En dat zijn we niet allebei....
Maar waarom niet?
Jij houd van mij,
en ik houd van jou,
En toch kunnen we niet samen zijn....
Waarom niet?