Wolken drijven over
Zon straalt daarachter
Zo is het leven
En dat gaat altijd door
Zon schijnt aan een blauwe hemel
Heeft de wolken laten verdampen
Ze zullen terug keren
Maar nu nog niet
Donkerblauwe hemel zonder wolken
Met een heldere maan
Die neerkijkt op de aarde
En ziet hoe gelukkig je bent
Heldere maan tussen de sterren
Die herinneringen oproepen
Aan vroegere, moeilijke tijden
Maar nu niet meer
Sterren hoog in de lucht
Zullen ooit verbleken
Net als de pijn
Zoals bij iede mens
Adem die lucht in
En vergeef je verleden
Leef opniew als nooit te voren
Nu komt de goede tijd
Verleden is om achter te laten
Stap in de toekomst
Laat de wolken achter
En neem de zon, de maan, de sterren mee