daar stond hij met dat andere meisje
dromend dat ik in zijn armen lach
maar het heeft geen zin want
een ander meisje stal zijn hart
en toch kijkt hij heel de tijd naar mij
of beeld ik mij dat maar in
ik weet niet naar waar ik kijken moet
wetend hij kijkt naar mij maar houd nietmeer van mij
dan een traag liedje
hopend dat hij mij ten dans gaat vragen
maar hij zag me niet eens staan
ik weet niet waar ik heen moet gaan