ik heb het gevoel
dat ik mezelf voorbij loop
ik ken mezelf niet meer
weet niet meer wat ik leuk vind
wat ik van dit leven verwacht
ik sta op met een gemis
en dat gemis ben jij
sinds je weg bent
lijk alles zo anders
het is stil en leeg
ik hoop steeds dat je op een dag
een berichtje naar me stuurt
waar in je dan schrijft
" liefste schat
ik weet dat ik je wat uitleg verschuldig ben
omdat ik een hele tijd niets van me heb laten horen
wat ik je nu ga vertellen zal je waarschijnlijk niet graag horen
maar ik hoop dat je me begrijpt
ook al doe ik je dan pijn
sorry lieve schat
maar mijn gevoelens voor jou zijn voorbij
ik wens je verder veel geluk
en ik hoop voor jou dat je een leuke en goede man vind"