klaar
Zalig nieuwjaar, dat zeggen we elkaar,
het oude jaar, is nu weer klaar.
Wensen geven, samen leven,
nieuwe dingen fijn beleven.
Zelf maken wat jij wil,
drukte, liefde, gezelschap of toch liever lekker stil.
Wat je doet, wat je moet.
Hoe je staat, waar je staat.
Keuzes maken,
zelf ontwaken.
Alles in jouw eigen hand,
zorgt waar je nu beland.
pb