Het was geen mooi afscheid,
Dit verdienen we alle twee niet…
Waar was de passie,
Waar was de liefde?
Hoe lang speelde het al?
Vragen die maar blijven komen,
En ik nooit antwoord op zal krijgen…
Sommige dingen moet je accepteren,
Ook al kun je het niet…
Hoe wil je accepteren,
Dat de zon weer ondergaat,
In de bloei van het leven?
Hoe wil je accepteren,
Dat het geluk je verlaat,
Terwijl het net terug was?
Hoe wil je accepteren,
Dat alles wordt gesloopt,
Wat net weer was opgebouwd?
De tijd die we hadden,
Is er één om nooit te vergeten,
En dat zal ik ook niet doen…
Herinneringen blijven altijd…
Zonder te vechten kun je niks bereiken,
Ik heb geleerd…
Jij liet mij inzien,
Dat er zoveel moois is…
Dat is er nu ook nog steeds,
Ook zonder jou!
Ik wil jou naast me,
Maar dat gebeurt nooit meer…
Het was geen mooi afscheid,
Het was gewoon het einde…
Maar een begin voor een nieuwe start!