Als je in mijn ogen kijkt
Kun je zien wat ik bedoel
Dat het is zoals het lijkt
Dat ik echt iets voor je voel
Dat gevoel is niet uit te leggen
Niet te beschrijven met een pen
Ik weet niet hoe ik dat moet zeggen
Ik weet alleen dat ik gek op je ben......