Als je in mijn ogen kijkt
dan zie je warmte
Proef je geluk,
Als je in mijn ogen kijkt
lijkt het allemaal zo echt
het leven heeft veel bereikt,
Als je in mijn ogen kijkt
bedenk dan dat ik er voor je ben
zie dan dat het leven verder gaat,
Dat allemaal, wanneer jij in mijn ogen kijkt!