Zodra het licht dooft en de gordijnen
als windvlagen worden opgewaaid
wordt er als het ware spontaan
een soort van masker bij me aangebracht
de spanning stijgt in de coulisse
vlak voordat de show begint
maar mijn masker neemt de stress
zoveel mogelijk van me over
de eerst stappen op de planken
geven me moed om door te gaan
een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht
als ik de ogen van het publiek kan zien
het geeft een kick, het geeft me kracht
het geeft me zelfvertrouwen
tevreden stap ik het podium weer af
en probeer mijn toneelgezicht te (be)houden.