je hoeft niet te weten wat ik er mee bedoel
al gedraag ik mij altijd heel koel
ik ben toch heel bang van binnen
bang om iemand te beminnen
ik heb een moeilijke tijd gehad
toen was ik het leven helemaal zat
niemand hoeft te weten waarom dat was
het kwam mede door mijn klas
nou probeer ik met hulp weer op mijn benen te staan
zodat ik alleen door het leven kan gaan