Ik wil graag het onbekende,
Maar het bekende houdt me hierin teveel tegen,
Dit te willen mee beleven!
Cold Contagios!
What does it feels like?
Bestaat er zoiets als mijn koffiedik te kijken?
Hoe ziet de (mijn) toekomst er steeds meer uit?
Time flies when youre having fun!
Gehoord, mijn later van vroeger is nu!
Ik wilde je alleen laten weten dat ik het af en toe leuk vond, om bij je te mogen zijn!
Waarheid, gezien vanaf een wolk, hoog in de lucht genomen
Welke plek bevolk jij?
Droom je je leven of leef je je dromen?
Mensen willen stukje bij beetje van je, ik zelf ook?
Welk gegeven, geef ik jou?
Ohjeej, zeg ik nu teveel!
Voor wie, aan of tegen mezelf (uit)gekeerd?
De magie van de maan, speelde door haar hoofd!
Life is a strange thing, tired or something?
Met sterren aan de hemel te lezen, onuitspreekbaar,
Zijn de vele die zich niet laten zien?
Als je het zelf(s) niet kunt (aan)zien of oplossen,
Waarom geef je dan geen les hierin?
Kun je geen les geven?
Geef dan het benodigde advies, zonder je neus erin te steken!
Blijven toch de vragen, steeds op herhaling staan
Het maakt me aan het huilen!
Hier ben ik, door elkaar geschuffeld en nog steeds beetje gek!
Maar wel in leven!
Massive attack:
Like i am some one in a body whitout a heart or is it a mind?
Weg is de onechtheid in vele wegen geschreven!