Hier zittend op een bankje
genietend van de rust
en de stilte
Dan zie je aan de natuur
dat de herfst in aantocht is
Het gras wordt dor
de bladeren van de bomen
krijgen alle tinten van bruin
De trekvogels trekken weg
naar warmere oorden
Je ziet en hoort
dat de natuur
zich klaar maakt
voor de winter