Dilema
Wat zou ik doen ?
Je vrij laten en een stuk van mijn hart laten dood bloeden ?
of
Mezelf van deze wereld laten verdwijnen ?
In deze twee strijd zit ik al dagen
Elke keer als ik je spreek rijzen er weer andere vragen
Zijn de dingen gemeend of enkel om me te plagen ?
Elke keer weer
sterft ik een beetje
Als ik vecht voor mijn liefde
zijn er altijd andere mensen die mijn hart in 2 kliefde
Kan er iemand me helpen ,
Om mijn wonden weer te stelpen ?