Wil schrijven en tegelijk met niets
Binnenkort waarschijnlijk weer uit balans
Hoe blijf ik recht,
En voor kom ik, wat ik steeds herhaal?
Geen kast te hoog of ik spring erop!
Nieuwe uitgang, onbekende deur om binnen te gaan!
Opschrijven en zo niet te vergeten,
Voelen, zonder te beven
Het licht kan namelijk altijd aan!
Adem in laat je vallen, achterover, vangt iemand me op?
Heb ik dat nodig, of verbeeld ik me dat maar?
Voeten naast elkaar en beide op de vloer.
Vertrouwen in mezelf
Is belangrijker dan de acceptatie van!
Niet denken, niet te kunnen!
Gewoon doen en zo geloven in mijn eigen basis
Geloofwaardig zijn en niet acteren
Sinterklaas en de paashaas zijn helaas vaak kinderspel
In vele gedachten als echt gemaakt!
Regels over te lezen
En begrijpen wat ik zelf bedoel
In welke vorm dan ook
Dromen is leven in de toekomst, gemaakt voor nu!