Duizend mensen die weten wie jij bent,
maar waarschijnlijk ben jij de enige die weet,
wie ik ben..
Je raakt me nooit kwijt,
dat is wat je zei,
maar het bleek toch een kwestie van tijd.
Je zit in mijn hart en ik wil je er niet uit,
stuurde je mij,
waarom geloof ik je niet meer, twijfel aan elk
woord dat je me ooit zei.
Duizend mensen die weten wie jij bent,
maar waarschijnlijk ben jij de enige die weet,
wie ik ben..
~Soms wil ik gewoon even mezelf zijn, bij E kon ik dat, maar de zomer was toch te stormachtig om het te kunnen overleven. En dat spijt mij, want ik mis E~