Ik zou willen wegvliegen,
wegvliegen op mijn dromen
ver weg van deze klote wereld,
ver weg van al dit zelfzuchtige onrecht
enkel en alleen zweven
op de zoete geur van mijn muziek
en de smaak van bittere vrijheid
de leegte vervult me
kom met me mee
samen kunnen we leven
waar ben je