Het verschil tussen de horizon en verticaal
zo overdreven maar toch heel speciaal
een ander woord voor een doolhof
dat noemen we een labyrinth
bedreigen of behoeden
dat maakt het stuk
verbergen of bewaren
mischien is dat een ander product
verweg of heel dichtbij
het maakt niet uit
het is maar een deel uit de bittere woestijn
gevoelens aan de andere kant
verlangens in kleuren
dat is waar wij voor uitkomen
zonder enige getreur.