Dag klein druppeltje uit mijn ogen
jouw baan door mijn wang afgebogen
je smaak zacht en zilt
Dag druppeltje vol magie
waardoor ik helder voel maar wazig zie
en maakt dat mijn lip trilt
Dag druppeltje dat mij kastijdt
we nemen iedere dag een keer afscheid
‘k hou het steeds moeilijker verborgen
Dag druppeltje dat mijn pijn bezingt
mijn gevoelens uit, mijn ziel verdrinkt
dag druppeltje, tot morgen
©Isaiah