stoppen of niet
Het is weer eens zover,
alles doet weer pijn.
waarom kan dit niet eens over zijn....
Ik weet niet waar ik het zoeken moet,
zou zo graag anders willen.
Blijf ik dan altijd alles verspillen....
Ik blijf dit echt niet volhouden,
dit houd een keertje op.
Hoelang duurt het nog voordat ik stik in deze strop....
Hoe lang kan iemand leven,
met shit, ptss, borderline, angstfobie, verdriet en pijn.
Als ik dood ga zal ik dan misschien vrij zijn....
ik wil hier nog graag blijven,
en dan vooral voor mijn zoon.
Maar zal hij niet beter af zijn als ik hier niet meer woon....
Ik wil hem echt niet verlaten,
maar hij heeft ook last van mij.
Als ik dood ben is hij dan ook niet vrij...
Vrij van mijn gezeur en gezemel,
van agressie en van pijn.
Zal hij als ik dood ben niet gelukkiger zijn....
Diep in mijn hart weet ik dat dit niet zo is,
dat hij niet zonder mij zou kunnen.
Toch zou ik hem een veel betere moeder gunnen....