Vermogen.
Uitgelaten ren je door de regen.
Na de warme en droge periode is dit een waar geschenk.
Je spreid je armen om de druppels intensief op je huid te kunnen voelen.
Je lacht, daardoor ontstaat er een zonlicht in je ogen.
Uitgelaten ren je steeds verder.
Verder en verder, tot je niet verder kunt.
Je danst met de regen, speelt met de druppels.
Mensen die je zien moeten lachen of schudden het hoofd.
Trek je er maar niets van aan.
Het is jouw moment, dus laat je maar lekker gaan.
Dan breekt de zon weer door en laat je, je strelen door de eerste zonnestralen.
Want met jouw intense vermogen om te kunnen genieten van de dingen om je heen ben je nooit alleen.
En zul je nimmer kunnen verdwalen.
Dus alsjeblieft , blijf altijd zo stralen!!