Treinreis..
Reizend over metaal,
maar gedachtes vliegen over wolken.
Mijn hersens werken massaal,
om mijn gevoelens te vertolken..
'Tis als zoeken naar de graal,
maar nog steeds niet gevonden..
Zoek met mi mee,
over sterren over zee..
Dan zijn wij tenminste,
voor altijd met z'n twee..
Ik geef om je meid...