voor mijn beste vriendin 'nientje'
van 'snotje of frejake'
Eens had ik een droom ...
... Ik droomde dat ik op et strand wandelde,
samen met jou.
Tegen de blauwe hemel tekende zich
perioden af uit heel mijn leven
en voor iedere perioden stonden er twee
voetstappen in het zand;
één paar van jou en het andere paar van mij,
terugkijkend naar die voetstappen
zag ik een stuk waar maar
één paar voetstapen stond.
Ik zag ook dat het percies op
het moeilijkste en verdrietig moment
uit mijn leven was.
Dus zei ik :
"Ik heb gezien dat op het moeilijkste
en verdrietigste moment uit mij leven
maar een paar voetstappen stond."
"En je had me beloofd dat je altijd
bij mij zou zijn."
"Ik snap niet dat je me juist op dat moment
hebt verlaten."
Maar je antwoorde:
"Ik hou van jou en ik zal altijd van je
blijven houden en op die momenten
van strijd en lijden,
waar je maar een paar voetstappen ziet
daar was het dat ik je droeg."
dikke kusjes en knufjes
frejake