Heel de week naar elkaar kijken.
Heel de week elkaar plagen.
Met veel liefde, dat zal blijken.
Dat hoeven we ons niet af te vragen.
Heel de week vroeg je of ik helpen wou.
Ook al moest je eigenlijk naar anderen toe.
Met liefde deed ik het, want ik hou van jou.
Daarbij je was van complimentjes geven nog lang niet moe.
Heel de week roken met elkaar.
Heel de week gezellig samen praten.
Ze keken naar ons, wij zien geen gevaar.
Wij staan samen sterk, al houden ze ons in de gaten.
Heel de week lekker ontdeugend geweest.
Zoete jongen van mij.
3 suikerklontjes en een voetbalwedstrijd was voor jou een feest.
Ik zou eens willen zijn daarbij.
Zoeteke ik geniet samen met jou.
Omdat ik zoveel van je hou.
1-10-06