Buiten kwetteren vogels
Bladeren tollen door de wind
Een auto rijdt langs
Toch is het stil
Een scooter geeft gas
Een kind schreeuwt
Maar ik zie het alleen
De stilte blijft
Het verwondert me niet
Ik weet het allang
Al stort de wereld in
Het blijft stil,
want de stilte
is in mij