Kijk maar naar mij
Zie hoe ik het heb gedaan
Tussen neus en lippen door
Liet ik een enkele traan
Maar op heldere momenten
Nam ik toch even de tijd
En zo raakte mijn gedachte
Haar uiteindelijk kwijt
Kijk maar naar mij
Ook ík kende verdriet
Maar door gewoon te blijven feesten
Lukte het mij niet
Ze bleef in mij wonen
En beheerste mijn dag
Ik had ook iemand nodig
Voor dat ik het zag
Dat dit niet de manier was om te vergeten
Dat ik eigenlijk beter zou moeten weten
Dat de drank niet het beste medicijn is
Dat het eigenlijk een vlucht is voor het gemis
Dus kijk maar naar mij
Ik heb de tijd stil gezet
Na een paar maanden vergeten
Ging zij niet meer mee naar bed
Wat ik alleen maar wil zeggen
Het klinkt nu nog raar
Maar op een dag word je wakker
Dan heb je het ook voor mekaar
Dan lacht de zon je weer toe
En voel je je vrij
Je zult haar vergeten, voor altijd vergeten
Kijk maar naar mij