Even heel erg druk
Vrijdag ga ik weer naar school
om verder de medische wereld
te verkennen.
Ik moet veel huiswerk maken
dus dat word even wennen!
Heel veel moet ik leren
maar ik verheug me erop
een mooie nieuwe pennenset
een tas met zware boeken
even geen gedichtenpret.
Op mijn ouwe dag
dus weer in de banken
ben ouder dan de juf
maar ga erheen met een lach!
Dus wens me maar heel veel succes
ik ga er dus weer tegenaan
als ik slaag openen we de fles
en zie je weer gedichten van mij hier staan!!!