ik ben het zat
om te doen alsof ik niet lijd
ik ben het zat
om te leven met zoveel spijt
ik ben het zat om te doen alsof
en ik ben het zat
om houden van mensen
die alleen maar pijn doen
ik ben het zo *** zat
ik ben het helemaal zat
ken je dat gevoel?
zat van alles
één grote warboel
nee ik zal heus niet stoppen
met leven
die tijd heb ik gehad
maar ben het gewoon zat
en stop alsjeblieft met zeiken
dit doe je fout
en dat ook
ik weet dat ik slecht presteer op school
maar hoe zou dat toch komen
als ik zoveel verloor
zat, vraag me niet wat
gewoon h-e-l-e-maal zat!