Je probeert te slapen
Alles vergeten voor even
Maar de hele nacht lig je wakker
Huilend onder je lakens
Niemand die je echte ik mag zien
De hele nacht denk je na
Over wat juist is en wat verkeerd
Ze zeggen dat alles wel goed komt
Maar die woorden zijn zo hard
Want hoe lang wacht je nu al niet
Op dat goede dat komt
Je weet niet wat er aan de hand is
Hoe dit ooit zal eindigen
En er is niemand om het jou te vertellen
Je voelt je alleen, omringd door een leegte
Er is niemand om je helpen
Je bent alleen met jou gedachten
Ze begrijpen jou niet
En jij voelt je onbegrepen
Je wilt hier uitraken
Maar je zit vast
En je staat er alleen voor
Want je hebt niemand