Buiten is het somber,
Het regent en de bladeren vallen van de bomen,
Van binnen voel ik niets
En ik vraag me af hoe het zover heeft kunnen komen.
Ik staar voor me uit,
Ik heb het koud, sta te trillen
Weet niet meer hoe ik verder moet
Ik wil zo graag opnieuw beginnen.
Ik word verdrietig als ik terug denk,
Waar zijn alle jaren gebleven?
Vreugde, blijdschap en een gerust gevoel,
Ik had zoveel van mezelf kunnen geven.
Ik blijf maar malen en blijf maar staren,
Waarom heeft het zo niet mogen zijn?
Onzekerheid, verdriet en negatieve gevoelens,
Waarom doet het mij zo verdomt veel pijn?
Ik moet nu blij zijn wat ik heb,
Maar kan het verleden geen plekje geven
Het maalt nog constant door mijn hoofd,
Ik heb geen recht op een beter leven.
Ik kijk naar buiten en hoor een vogeltje fluiten,
Het vogeltje maakt een sprongetje over het gras,
Er gaat een rust van dat vogeltje uit,
En ik, ik wou dat ik dat vogeltje was…