ik kom zoveel mensen tegen
allemaal in een supersnel tempo
zodat diepzinnigheid verloren gaat
alleen oppervlakkige vriendschappen
waar ik eigenlijk niks aan heb
vind ik in dat rommeltje
dat ik "mijn leven" noem terug
pas toen jij fien
mijn leven zomaar binnen liep
en je het verrijkte met je aanwezigheid
wist ik dat jij anders was
dan al die wazige schimmen
fien ge zijt een pracht van een vriendin echt waar!!!
veel liefs van krisje