De drukte van het leven
Zweeft tussen lanen met berken
Schuilt in mensen die gaan slapen
En opstaan om te gaan werken
De drukte van het leven
Vernielt wat ooit was
Hoge bergen, diepe zeƫen
Nu gehuld in een zwarte jas
De drukte van het leven
Maakt me zo klein
Geen ruimte om te groeien
Geen tijd om mens te zijn