Time Flies When You're Single
September alweer? Zo dan!
Wat gaat de tijd toch snel
Feestdagen komen dichterbij
Sinterklaas, kerstmis
En een heel nieuw jaar, jawel
Uitnodiging hier, uitnodiging daar
Sla ze allemaal af
Hartelijk dank maar laat maar
Bennut een beetje zat
Die gedachte erachter;
Heeft die arme meid ook is wat
Mensen mensen ik ben niet zielig!
Ik vermaak me prima zo alleen
Moet niet denken aan een relatie
Krijg het al benauwd bij het idee
Goed, het is soms stil
Maar de stilte die ik herinner
De luide stilte
Tussen hem en tussen mij
Nooit meer nooit meer
Dat is godzijdank voorbij
Zelf bepalen wat ik doe
Waar ik ga en waar ik sta
Hoelaat ik thuis kom
En met wie ik ga
Afwas in de gootsteen
Hoopt zich op
't Wacht tot dat ík zin heb
Niet tot de ander hint
Met een teiltje sop
Achter 'dat ding' de hele nacht
Who cares!
Alsof er iemand op me wacht!
Zou wel willen schreeuwen
Als mensen het weer zeggen
Meid, er is niks mis met jou!
Maak je dus geen zorgen,
Aan elke hand krijg jij er tien
Mensen mensen
Al stond Brad Pitt nu voor m'n neus
Een relatie?
Mij voorlopig niet gezien
Ik ben gelukkig, heus!
Als ik een duppie kreeg
Voor elke keer dat ik dat zei
Hoefde ik niet meer te werken
Was ik elke dag vrij
De Prins die komt heus wel
En komt 'ie niet
Nou jammer dan
Mensen doen net alsof
Ik zonder Prins niet leven kan
September alweer?
Zo dan!
Is het dus toch zo
Time flies when you're having fun