Waarom
Waarom ben ik zo bang
iemand nieuw in mijn leven te laten
het duurt al veel te lang
soms voel ik me zo verlaten
En toch
daar stond hij
interesse in mij
hij wacht nu al 2 jaar
en bij mij bleef het altijd bij ja, maar
nu was het zover
en stond hij aan mijn deur
zonder gezever
eindelijk breken met de sleur
en plots
STOP
hij wil me knuffelen
ik verstijf
hij wil me zoenen
ik duw hem weg
Diep van binnen verlang ik ernaar
en toch duw ik hem weg
Hij zegt "neem je tijd"
al duurt het nog eens 2 jaar
Waarom
Waarom ben ik toch zo bang.