Ik had de dag niet
gisteren zo warrig en verdrietig
Veel op bed gegelen
niks lukte er gewoon.
Voelde dat ik alles fout dee
me pc die het niet meer doet
Kan geen hulp inschakeling
geen contact mogen hebben.
Waarom nu ineens zo weer
niet me kunnen uiten
Geen gedichten kunnen lezen
Ik weet het is geen ramp.
Maar ik raak dan in paniek
me veiligheid en afleiding is weg
Nu weer in een kliniek op de pc
alles ging fout gisteren.
Eenzaam lag in ik bed
tranen over mijn wangen
en viel laat in de nacht huilend in slaap
steeds maar weer.