Jouw stem.
Het lijkt wel of die vast zit in me hoofd, klem.
Ik hoor hem steeds.
Of spook je hier soms rond als geest?
Ik weet dat ik je niet horen.
Want ik ben je verloren.
Je ligt daar zo stil in je kist.
Ik hoop alleen maar dat je mij ook mist.
maar waar komt je stem vandaan
Ik kan hem niet laten gaan.
Ik kan jouw niet laten gaan.
Maar jij bent weggegaan.
Je bent de beste herinnering ooit.
Echt waar jouw vergeet ik nooit.