als je terug keert naar je eerste levensdag,
weet je dat je kwam met gehuil en een lach,
niet beseffend dat je zou groeien,
als een mooie jonge vrouw zou open bloeien,
dat je neemt wat te nemen valt,
en dan bij je geliefden de vuisten balt,
gevend wat je al kon geven,
zo creèerde jij je eigen leven,
je ging je eigen leven leiden,
met houden van,en soms worden gescheiden,
je kent geluk en je kent verdriet,
je bent lief,soms hard,dat ontken ik niet,
ik vergelijk jou met een blauwe zee,
eens de stilheid,dan soms reis je met storm mee,
ook jij bent op jouw unieke manier speciaal,
ik druk me over jou uit in mijn eigen taal,
nu zeg ik jou op jouw mooie dag,
mijn lieve zus,dat ik je graag mag!!!