dit had ik niet verwacht
verdwaasd rondlopen
dromen
een gezicht steeds maar willen zien
hopen op een glimp
en zeker niet zo
ik ken je niet
weet zo weinig van jou
of eigenlijk niks
ik ken je niet
weet niet wie je bent
waar je was al die tijd
ken je geschiedenis niet
nooit is dit me zo overkomen
dit gevoel
zonder te kennen
wie ben jij
deze persoon
dat jij dit doet
met mij
en daarbij
volgens mij
te jong voor mij
want
hoe oud ben je nu eigenlijk?
volwassen maar nog zo jong