Waar ben jij mee bezig
laat ons met rust man
Roddelen is jouw grootste vak
en dan nog wel familie van jou.
Jammer dat je zo bent
dat je het verhaal er niet van kent
Je denkt alleen maar aan jezelf
hun weten dat ik van ze hou
dat dit een opluchting voor mij is.
Dat ik hier mijn gevoel schrijf
dat het nog wel eens anders doe dan ik wil
Ik lees ze zelf altijd terug
soms schrik ik er ook van.
Maar ik weet dat dat goed komt
maar jij maakt er een klote streek van
Jij gaat er over roddelen steeds weer bellen
net zolang blijven zoeken naar mijn schuilnaam.
Nou goed wat jij wil
maakt mij niks meer uit ik verander het niet weer
Maar laat verdomme het gezin er buiten
ik schrijf alles op voor verwerking.
Kijk eens naar jezelf ga daar eens kijken
Nee durf je niet he laks ben jij hoor.
Over andere is altijd makkelijker he
ga je gang als jij mensen kapot wil maken.
Ik hoop dat ik snel weet wie jij bent
ik weet je bent familie
Maar jij weet donders goed
dat dit over jou gaat roddelaarster.