Verbazing over
zoveel
pracht en heerlijkheid,
doet ons vermoeden
Goddelijke genegenheid.
Zo al filosoferend
dalen wij af,
in die andere werkelijkheid.
Verlangen naar eenheid,
schoonheid ,liefde en vrede
weer te ervaren,
roept in mij wakker
dat oergevoel.
Alles overstralende
schoonheid ontmoeten,
is weten
van een kostbaar verleden.
Perfect passend bij ons wezen.
Zielscontact maken,
gaat over alle grenzen
van menselijk denken heen.
Niets laat zich weerhouden
van gevoel voor elkaar,
kostbaar als edelstenen
vinden ze weerklank in
mijn ziel.
Opgaan in elkaar,
innig omstrengeld
dansen we samen van geluk,
in extase raken bij iedere
beweging van de ziel.
Alles valt op zijn plek,
geen woorden nodig
bij dit samen komen,
als golven bij de zee
walsen we samen de
liefdesdans,
vol overgave
voor onze ziel.
Innig verweven
stromen wij over
van liefde voor elkaar.
Alle kleuren
van de regenboog
komen samen
in ons gevoel.
Onlosmakelijk verbonden
met elkaar, dansen wij
op de golven van de wind,
tintelend in heel ons wezen.
Orgasme wordt bereikt.
Keer op keer,
bij iedere beweging,
Zielscontact door God
ons gegeven.
Tineke