de lieve woorden,
die ik ooit van je hoorde,
bleken gelogen,
en ik voelde me bedrogen,
jij streed er nog even voor,
maar ik wou niet met jou door,
ik geloof in eeuwige trouw,
maar mijn gevoelens voor jou,
waren weg,
en het is goed als ik dat zeg,
ik hield niet meer van jou,
en ik dacht toen wat moet ik nou?
maar ik had je niet nodig,
je was overbodig,
en m'n leven ging door,
net als ervoor!