Ik weet niet wat me terug deed gaan
en deed kijken naar het verleden
naar dat hoekje in m'n hart
wat ik heel lang heb vermeden
energie is schoon
alle pijn eruit
ik kan gaan en staan waar ik wil
maar dan zie ik dat hoekje
waar jij je bevindt
onbewogen
stil
nieuwsgierig, observerend
glimlach ik
zonder pijn, zonder berouw
ervaar daar jouw aanwezigheid
alsof je altijd weten zou
dat dat hoekje in mijn hart
de plaats is die ons doet verbinden
en die ik te zijnder tijd
diep in mijn zelf zou hervinden
met rust in m'n hart
neem ik plaats naast jouw zijn
dat hier in mijn hart blijft wonen
en ontspannen staar ik
in de stilte van mijn zelf
nog onwetend
van wat gaat komen..