Donkere wolken komen overgewaaid
De “happy times” zijn weggewaaid
De wind heeft ze meegenomen
Samen met al mijn dromen
Jij hebt me alleen gelaten
Hier; eenzaam heb je me verlaten
Ben je nu echt op een betere plek
Was het dat waard? Dit pijnlijke vertrek?
Ik mis je bij alles wat ik doe
Ik wil je niet verliezen maar wat doet het ertoe
Ik vraag me af wat anderen doen als ze iemand als jij verliezen zouden
Maar ik; ik zal je altijd bij me houden.