je bent er nu niet meer.
dat doet me zeer.
je bent aan een hersenbloeding overleden, je was te jong om te gaan.
maar toch heb je het leven achter je laten staan.
je zag een licht en bent er naartoe gelopen.
en de deuren gingen voor je open.
je bent de engelen gevolgt naar boven.
je bent er niet meer ik kan het niet geloven.
steeds hoor ik je stem tegen mij praten.
en ik kan het maar niet met rust laten.
soms zie ik je plotseling staan.
en na een paar minuten ook weer gaan.
ik weet dat je er nog steeds voor me bent.
je bent de beste vriend die ik ooit heb gekend.
ik zal altijd aan je denken.
en jou mijn liefde schenken.
in mijn gedachten ben je er nog altijd.
van jou neem ik geen afscheid.
nu niet en dat zal nooit gebeuren.
ik heb echt gigantisch zitten treuren.
ik mis je elke dag weer.
jou verliezen doet zo zeer.
lieve dennis ik mis je.
je was voor mij speciaal, en dat ben je nog.
toen ik bij je graf was geweest en plotseling in de auto eerst de ene gordel los schoot en toen de ander dat kan niet missen dat was jij.
je liet me zien dat je me niet was vergeten en er nog altijd voor me was.
lieve dennis rust in vrede ik zal je missen maar ik zal je nooit vergeten