juist in de avond
als je alleen op straat loopt
weet je wat je mist
en weet je waar je voor stond
want je had het altijd al gehoopt
ja zelfs toen ik getrouwd was
kwam de eenzaamheid om de hoek kijken
en hoe verder je leven loopt
nu stap ik in een grote plas
vol van mijn gedachten
ik wil dat graag bereiken
maar jij hebt de tijd nog zeker nodig
dus kan ik nu niets van je verwachten
maar de toekomst ligt hopelijk voor ons samen
en dan waren deze gedachtengangen overbodig!
liefje ik hou zoveel van jou