Haat ...
Zo gruwlijk en groot ...
Haat...
Eentje dat wenst jou de dood
Haat...
zo verschrikkelijk kwaad
haat..
zo groot als de duivelse krachtzaad
haat...
Zo groot dat ik nog nooit iemand heb gehaat
Haat...
Dat je ervoor in hel zou boeten ...
Haat...
Dat ik nog steeds met de beelden zit te wroeten
Haat...
Dat ik nooit meer dezelfde zal zijn
Haat...
Verschrikkelijke leugens en verplichtingen ..
Haat ...
Als je weet dat je nooit meer anders zal zijn